Aviatická pouť s RCblik

Uvidíme se na Aviatické pouti v Pardubicích?

Připravte se na neuvěřitelný zážitek na Aviatické pouti 2024! Tato oblíbená akce, která se koná 1.-2. června v Pardubicích, je ideální příležitostí pro všechny milovníky letectví, piloty a fanoušky letadel. A co je nejlepší? Na letošní Aviatické pouti nebude chybět ani náš e-shop RCblik.cz! Přijďte se setkat s námi a objevte širokou nabídku leteckých doplňků, modelů letadel, přívěsků a mnoho dalšího přímo na našem stánku.

Co vás čeká na našem stánku

Náš stánek na Aviatické pouti bude plný atraktivních produktů, které jistě potěší každého leteckého nadšence. Přinášíme s sebou vše, co najdete na našem e-shopu RCblik.cz, a ještě něco navíc. Můžete se těšit na:

  • Modely letadel: Od historických kousků až po moderní stíhačky, naše modely letadel jsou detailně propracované a skvěle se hodí jak pro sběratele, tak pro všechny, kdo si chtějí vytvořit vlastní leteckou flotilu.

  • Přívěsky „REMOVE BEFORE FLIGHT: Tyto ikonické přívěsky jsou nejen stylové, ale také praktické. Skvělý doplněk pro každého pilota nebo fanouška letectví.

  • Výrobky s motivy letadel: Od povlaků na polštáře až po dřevěné dekorace, naše výrobky s leteckými motivy jsou ideálním dárkem nebo ozdobou pro váš domov.

Proč se těšit na Aviatickou pouť?

Aviatická pouť je jednou z největších leteckých akcí v České republice. Každý rok přitahuje tisíce návštěvníků, kteří se těší na úžasné letecké ukázky, historické letouny, moderní stíhačky a interaktivní exhibice. Letos můžete očekávat:

  • Letecké show: Uvidíte akrobatické letouny provádějící dechberoucí manévry, historické letouny připomínající minulost a moderní stíhačky předvádějící své výkony.

  • Statické expozice: Prohlédněte si letadla zblízka, setkejte se s piloty a techniky.

Co všechno vás čeká na Aviatické pouti

Aviatická pouť v Pardubicích je jednou z největších leteckých akcí v České republice. Návštěvníci se mohou těšit na:

  • Dynamické letecké ukázky: Vystoupení historických i moderních letadel, akrobatické show a ukázky vojenské techniky.
  • Statické expozice: Možnost prohlédnout si letadla zblízka, setkat se s piloty a dozvědět se více o jejich stroji.
  • Bohatý doprovodný program: Stánky s občerstvením, suvenýry a zajímavými aktivitami pro děti i dospělé.
  • Vystupující: Mistr světa Red Bull Air Race Martin Šonka, Péter Besenyei na Corvus 540 Racer, Messerschmitt Bf - 109, Messerschmitt Me - 262 Schwalbe, P-51 Mustang, JAS-39 Gripen, EC-135, W3A Sokol, Zlín Z-50, Fokker D VIII, LF-107 Luňák a mnoho dalšího

Proč nás navštívit na našem stánku?

Na našem stánku se nejen seznámíte s naší širokou nabídkou produktů, ale také získáte:

  • Speciální slevy a akce: Exkluzivní nabídky dostupné pouze během Aviatické pouti.
  • Poradenství a konzultace: Náš tým vám rád poradí s výběrem produktů a odpoví na vaše dotazy.
  • Setkání s podobně smýšlejícími nadšenci: Sdílejte své zážitky a zkušenosti s ostatními fanoušky letectví.

Jak nás najdete?

Náš stánek bude umístěn v hlavní prodejní zóně, snadno dostupný a nepřehlédnutelný díky našemu charakteristickému logu RCblik a modrému stánku. Sledujte naši stránku a sociální sítě pro aktuální informace a mapku s umístěním stánku.

Připravte se na Aviatickou pouť s RCblik

Před návštěvou Aviatické pouti si můžete prohlédnout naši nabídku na e-shopu www.rcblik.cz a připravit si seznam produktů, které byste si rádi prohlédli nebo zakoupili na místě. Těšíme se na setkání s vámi a věříme, že si tuto akci užijete stejně jako my!