Velké EPP házedlo o rozpětí 85cm

Skvělá letní zábava pro děti i dospělé!

 

Letní prázdniny jsou tady a s nimi přichází i potřeba najít zábavu pro naše děti. Jednou z možností je koupě velkého EPP házedla o rozpětí 85 cm. Toto házedlo je skvělým doplňkem pro letní aktivity a poskytuje dětem hodiny zábavy na čerstvém vzduchu. Házedlo je vyrobeno z lehkého a odolného materiálu nazývaného EPP, který je známý svou pevností a odolností vůči nárazům. Díky tomu je házedlo vhodné i pro menší děti, které se učí házet a chytat. Rozpětí 85cm zajišťuje, že házedlo létá stabilně a přesně.

Velké EPP házedlo o rozpětí 85cm je vhodné pro děti všech věkových skupin. Malé děti se mohou učit základním dovednostem házení a chytání, zatímco starší děti se mohou zapojit do soutěživých her a zdokonalovat své schopnosti. Házedlo je také oblíbené mezi rodiči a dospělými, kteří si s ním mohou zahrát a trávit čas se svými dětmi. 

Házedlo o rozpětí 85cm je skvělou volbou pro letní zábavu dětí. Jeho lehká konstrukce a odolný materiál zajišťují bezpečnost a snadné ovládání. Hra s házedlem rozvíjí motoriku, koordinaci, vytrvalost a sociální dovednosti. Házedlo je vhodné pro děti všech věkových skupin a poskytuje hodiny zábavy na čerstvém vzduchu. Takže neváhejte a pořiďte svým dětem toto skvělé házedlo pro letní radovánky!

Parametry:

  • Rozpětí: 85 cm
  • Délka: 68 cm
  • Hmotnost: cca 165 g
  • Materiál: EPP
  • Barva: Modrá a Červená

 

Jak vypadá házedlo za letu? Podívejte se na video:

 

 

Házedlo můžete zakoupit zde na e-shopu: Házedlo 85 cm